LDOE 2018 Visit Albania. Level 2

author Mario Kosi Albania   2 мес. назад
112 views

6 Like   2 Dislike

“E dinim ende komunizëm”, Shqipëria befason turistët e huaj: Nuk e prisnim këtë mrekulli

Copyrighted by News24 Albania http://www.balkanweb.com/site/e-dinim-ende-komunizem-shqiperia-befason-turistet-e-huaj-nuk-e-prisnim-kete-mrekulli/

Ura shton turistët! Të huajt vizitojnë Zvërnecin - Top Channel Albania - News - Lajme

Përfundimi i urës që lidh ishullin e vogël të Zvërnecit me bregun në Vlorë ka shtuar numrin e vizitorëve në Manastir.

WELCOME TO ALBANIA 2018

Just guys who are travelling around the world! Check out my Instagram for more expressions: benediktwarnke

Tirana Today - Turistët në Tiranë: Shqipëria e pisët dhe njerëzit e trishtuar

Tirana Today - Turistët në Tiranë: Shqipëria e pisët dhe njerëzit e trishtuar

Turistët në Ardenicë, vendas dhe të huaj vizitojnë manastirin ortodoks

Vetëm 8 kilometra në jugperëndim të Lushnjes, manastiri i Ardenicës është një ndalesë për turistët vendas dhe të huaj që udhëtojnë nëpër Shqipëri. Vizitorë të manastirit janë edhe një grup turistësh italianë.

Comments for video: